Blogging

Review Review & feedback #blogmegashaklee1.0 dan kenapa nak lagi #blogmegashaklee2.0

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Ya Allah rasanya dah lama sangat tak buat post dekat blog ni sebab dok fokus media social je. Kalau dulu ada istilah blog walking la dan boleh dikatakan setiap minggu mesti ada new post.

Boleh tengok la bila last post kat blog ni. Ahaks.

Kenapa tiba-tiba nak berblogging plak ni? Baru-baru ni saya ternampak geng Shaklee share tentang Blog Mega Shaklee 1.0. Ah sudah movement apa pulak ni. Memang sekitar 2014-2016 Shaklee naik dengan blog. Boleh dikatakan semua SID ada blog. Taip je supplement ke, set menyusu ke, set berpantang ke mesti keluar Shaklee.

Rupa-rupanya Master Norita dan Master Salwa nak kembalikan kegemilangan tu. Jangan pandah rendah dengan kuasa blog sebab blog ini evergreen. Tak ditelan zaman walaupun kuasa media social sekarang seolah-olah mendominasi semua platform.

Biasanya visitor yang ke blog ni orang berkualiti yang memang betul-betul nak cari info.

Jadi 5 Mac 2023 baru ni, ada review tentang Blog Mega Shaklee 2.0. Master Norita dan Master Salwa nak buka penyertaan untuk batch kedua!

Dalam sesi review tu, Master Salwa siap bentangkan data-data yang menyokong kenapa kuasa blog tu masih power. Haruslah tertarik kan.

Jadi saya nak cabar diri untuk kembali berblogging. Kembalikan nostalgia dulu-dulu. Ha boleh tak? So hampa semua kena bagi sokongan la. Terima kasih saya dahulukan.

Nanti kita guna segala ilmu yang Master Salwa kongsi dalam projek Blog Mega Shaklee 2.0 nanti. Doakan saya konsisten ye.

Jumpa lagi di next post.

Leave a Reply

Translate ยป