Shaklee

Kenapa Kena Renew Membership Shaklee

Anda mesti biasa dengar istilah, jom masuk ahli dapat harga lebih murah. Kan? Tapi ramai yang menolak nak jadi ahli sebab dibayangkan nanti kena beli barang yang banyak, kena paksa buat bisnes, kena pergi meeting larut malam.

Semua tu sebab dulu-dulu ramai yang ‘terkena’ dengan skim cepat kaya yang bertopengkan disebalik bisnes MLM. Sedangkan MLM itu sendiri sah dijalankan di Malaysia. Kalau tidak, takdelah Akta Jualan Langsung tu.

Syarikat yang betul-betul ikut Akta Jualan Langsung anda tak perlu bimbang terjebak dengan skim yang bukan-bukan.

Ok berbalik kepada keahlian Shaklee, tak perlu yuran ribu-ribu, tak perlu beli barang ribu-ribu. Sekarang untuk jadi ahli cukup dengan bayaran RM35 sahaja. Betul, sangat murah dengan apa yang anda akan dapat. Harga ahli lebih jimat sehingga 20%. Yang tu pun dah balik modal dah.

Keahlian Shaklee ini untuk setahun. Maksudnya setiap tahun perlu Renew Membership Shaklee. Ini memang disyaratkan kepada semua syarikat jualan langsung di Malaysia supaya tidak ada monopoli untuk menjadi ahli dalam tempoh lama.

Tapi, bagusnya Shaklee untuk mudahkan dan tidak bebankan ahli, dalam tempoh 3 bulan sebelum tarikh lahir, jika kita ada buat belian satu sahaja produk Shaklee, secara automatik keahlian kita akan diperbaharui untuk tempoh 1 tahun lagi. Best kan? Produk Shaklee paling murah cuma berharga RM34 sahaja.

Psssttt. Bulan ni ada tawaran best dari Shaklee. Ada dua jenis ‘menu Rahmah’ ditawarkan.

Pertama: ESP + Sustained Released Vita-C Plus cuma RM99 sahaja (Harga asal RM236) jimat RM137 dan paling menarik dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA!.

Kedua: 2 x ESP + 2 x Sustained Release Vita-C Plus cuma RM188 sahaja (Harga asal RM472) jimat RM284 dan dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA!

Jadi rebut peluang ni cepat, sementara tawaran menarik ni masih ada.

#blogmegashaklee
#nextlevelblogging 
#shakleethrive2023 
#shakleetriumph2023

Leave a Reply

Translate »