• Produk Shaklee,  Set Berpantang,  Testimoni Shaklee

    CERITA JUN: Elak Jaundis selepas lahir!

    Berapa ramai di kalangan ibu-ibu yang melahirkan bayi dan sehari selepas itu bayi terus terkena jaundis atau kuning? Jun nak kongsi pengalaman 2 anak sebelum ini yang mengalami jaundis selepas lahir. Ketika melahirkan anak pertama, hari kedua doktor sahkan yang faqeh terkena jaundis, tapi masih dengan bacaan yang terkawal dan boleh balik. Tapi akan ulang alik ke hospital untuk dipantau bacaannya. Alhamdulillah selepas 5 hari bacaan kuning makin menurun dan selepas 7 hari terus hilang. Apabila mengandungkan anak kedua. Jun seolah-oleh terlupa tentang masalah jaundis ini. Jadi tiada apa2 prevention yang Jun buat ketika mengandung untuk mengelakkan kuning bayi selepas lahir. Kemudian setelah Hana lahir, seperti biasa hari ke 2…

  • Produk Shaklee,  Set Berpantang

    Kisah menyusu saya dan alfalfa

    Assalamualaikum semua… Harini meh nak citer sket pengalaman aku menggunakan shaklee untuk buat stok menyusu..honestly… awalnya mmg susu aku kurang sbb bermacam2 kekangan..akhirnya aku dan encik suami decide nak try Shaklee..ye bukan semua orang yang beruntung susu mmg gile banyak sampai tahap boleh bagi anak susuan semua…tapi bagi yang masalah macam aku boleh try untuk amik booster alfalfa ni ..kita berusaha ye.. ni meh nak tunjuk gambar2 masa tempoh aku buat stok EBM dulu.. ni lah die susu perahan pertama selepas 1 bulan bersalin…haaaa..masa ni baru nak amik shaklee…sabar  dan doa tu penting pegi la tanya sapa pun yg menyusukan anak semua akan ckp hati kena happy…minum kena byk…doa kena…

  • Produk Shaklee,  Set Cantik

    Cantik dengan ESP

    TERINGIN KULIT GEBU SEPERTI WANITA KOREA??? SUDAH TENTU BOLEH!! TIDAK MUSTAHIL ANDA BOLEH DAPATKAN KULIT YANG CANTIK, GEBU DISAMPING SIHAT LUAR DAN DALAM! INI ADALAH PENGGUNA ESP YANG KONSISTEN! LIHATLAH SENDIRI HASIL KULIT MEREKA! MEREKA MENGGUNAKAN ESP SECARA KONSISTEN! TAHUKAH ANDA ESP MERUPAKAN  MINUMAN SOYA YANG TERBAIK DIHASILKAN TANPA GMO? SELAIN ITU ESP JUGA HALAL, SELAMAT DAN BERKESAN UNTUK KITA TANPA PERLU DIRAGUI LAGI! Energizing Soy Protein (ESP) dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur- tua dan muda…

Translate »