• Blogging,  Produk Shaklee,  Shaklee Info

    Checklist Supplement Balik Kampung

    Musim perayaan ni kita mesti rasa happy dpt jumpa sanak saudara, kwn2 lama, family yg duk jauh etc kan? Okay ni Jun nak kasi Check list barang yang jun selalu bawak travel terutamanya time perayaan gini!:D 1. Herbal Blend Krim – Yang ni memang KRIM WAJIB TANPA PARABEN yang sy akan bawak kemana2. Time raya gini Herbal Blend ni berguna bila tido di kampung kalau ada banyak nyamuk, kesian kat anak2 so ini la krimnya yg akan kurangkan gatal kena gigit nyamuk..gatal2 dan kering2 kulit pun boleh! sesuai untuk semuaaa golongan 2. Peppermint Shaklee – Jun ni jenis yang perut x tahan..kadang tersalah makan kembooong je perut ha..so peppermint shaklee…

  • Blogging,  GET CLEAN

    Cuci Fridge dengan Basic H

    Demo cuci crayon guna basic H . Kami guna jugak, dropkan beberapa titik dalam bekas spray, lepas tu utk cuci fridge dah x teruk macam dulu nak kena tonyoh2.semboq2, biaq dalam 10 minit, lap. setel bersih. berkilat. tapi kalau org yang sangat rajin banyak masa xtau nak buat apa di rumah boleh ja keluarkan semua yg ada dlm peti dan cuci. ha ha.. Dengan basic H mmg fridge jadi lagi bersih dari pencuci lain. daripada guna sabun basuh lebih baik guna basic H yang organik. Ye dak? PM kami untuk order.

  • Produk Shaklee,  Set Berpantang,  Testimoni Shaklee

    CERITA JUN: Elak Jaundis selepas lahir!

    Berapa ramai di kalangan ibu-ibu yang melahirkan bayi dan sehari selepas itu bayi terus terkena jaundis atau kuning? Jun nak kongsi pengalaman 2 anak sebelum ini yang mengalami jaundis selepas lahir. Ketika melahirkan anak pertama, hari kedua doktor sahkan yang faqeh terkena jaundis, tapi masih dengan bacaan yang terkawal dan boleh balik. Tapi akan ulang alik ke hospital untuk dipantau bacaannya. Alhamdulillah selepas 5 hari bacaan kuning makin menurun dan selepas 7 hari terus hilang. Apabila mengandungkan anak kedua. Jun seolah-oleh terlupa tentang masalah jaundis ini. Jadi tiada apa2 prevention yang Jun buat ketika mengandung untuk mengelakkan kuning bayi selepas lahir. Kemudian setelah Hana lahir, seperti biasa hari ke 2…

Translate »