• Our Journey,  Produk Shaklee,  Set Berpantang,  Set Hamil

    Breastfeeding journey

    Susu EBM dlm fridge utama dah x muat so dua hari ni Encik Hafiz make over semula fridge lama ni supaya boleh topup susu ebm di fridge ni.. Terima kasih Encik Hafiz! Kaler ni super cantik tak sangga!  Muah! Ni selepas make over dan already place kaf ruang tamu hah! Rumah kami kecik saja, dapur cenonet nak susun fridge banyak2 😂 Ni ha dia rupa fridge sebelum make over! Kekekekek..brand Mitsubishi..walaupun karat! Tapi tahan lama brand ni.. Hopefully baby pun slowly mau dgn botol, dah dekat seminggu baby x minum susu perahan ni..risau jugak baby reject botol nanti … 😂 Tips penyusuan saya untuk anak ketiga kali ni: Ambil ESP…

Translate »