• Blogging,  Produk Shaklee,  Shaklee Info

    Checklist Supplement Balik Kampung

    Musim perayaan ni kita mesti rasa happy dpt jumpa sanak saudara, kwn2 lama, family yg duk jauh etc kan? Okay ni Jun nak kasi Check list barang yang jun selalu bawak travel terutamanya time perayaan gini!:D 1. Herbal Blend Krim – Yang ni memang KRIM WAJIB TANPA PARABEN yang sy akan bawak kemana2. Time raya gini Herbal Blend ni berguna bila tido di kampung kalau ada banyak nyamuk, kesian kat anak2 so ini la krimnya yg akan kurangkan gatal kena gigit nyamuk..gatal2 dan kering2 kulit pun boleh! sesuai untuk semuaaa golongan 2. Peppermint Shaklee – Jun ni jenis yang perut x tahan..kadang tersalah makan kembooong je perut ha..so peppermint shaklee…

  • Blogging,  GET CLEAN

    Cuci Fridge dengan Basic H

    Demo cuci crayon guna basic H . Kami guna jugak, dropkan beberapa titik dalam bekas spray, lepas tu utk cuci fridge dah x teruk macam dulu nak kena tonyoh2.semboq2, biaq dalam 10 minit, lap. setel bersih. berkilat. tapi kalau org yang sangat rajin banyak masa xtau nak buat apa di rumah boleh ja keluarkan semua yg ada dlm peti dan cuci. ha ha.. Dengan basic H mmg fridge jadi lagi bersih dari pencuci lain. daripada guna sabun basuh lebih baik guna basic H yang organik. Ye dak? PM kami untuk order.

  • Blogging,  Our Journey

    Kursus Quantitative Assessment HLP 2019/2020

    Dah tua² baru nak belajar betul²..hehe..ini nak bawak diri seminggu pi assessment untuk Biasiswa HLP..katanya kena pakai formal setiap masa, maka gigihla Jun usung 5 6 bunjut beg ni ke sana, nasib baik dgn kereta, kalau naik bas kaluuu kaa..cannot imagine camna nak angkut haha! Kursus QA ni buat di IPG Nilai..dah balik lupa pulak nak snap gambaq dalam bilik..Ok la bilik dia selesa luas dan ada meja study! Kelas plak dari pagi sampai malam..bermula dari bangun subuh berjemaah, breakfast, masuk kelas sampai jam 10.30 malam baru boleh balik bilik untuk rehat.. First lecture class memang ngantuk gila..walaupun dah telan 2 biji b complex pagi tu ..gigih telan b complex…

Translate »