• Blogging,  GET CLEAN

    Cuci Fridge dengan Basic H

    Demo cuci crayon guna basic H . Kami guna jugak, dropkan beberapa titik dalam bekas spray, lepas tu utk cuci fridge dah x teruk macam dulu nak kena tonyoh2.semboq2, biaq dalam 10 minit, lap. setel bersih. berkilat. tapi kalau org yang sangat rajin banyak masa xtau nak buat apa di rumah boleh ja keluarkan semua yg ada dlm peti dan cuci. ha ha.. Dengan basic H mmg fridge jadi lagi bersih dari pencuci lain. daripada guna sabun basuh lebih baik guna basic H yang organik. Ye dak? PM kami untuk order.

  • GET CLEAN,  Produk Shaklee

    Kenapa kena guna Fresh Laundry Shaklee?

    Ini rupanya kesan memakai Pencuci Baju Shaklee [ Fresh Laundry Concentrated] Kami juga guna Fresh laundry ni..memang sangat berpuas hati, kalau dulu memang tak pandang langsung dengan pencuci shaklee ni sbb duk tengok pencuci yang serba wangi saja, bila dah gali ilmu mak2 ni baru tahu yang pencuci yang paling elok untuk jadikan rumah tempat selamat untuk anak2 dan keluarga adalah pencuci organik! Sejak tu kami bertukar kepada barangan get clean shaklee, walaupun tidak sewangi pencuci lain tapi impact kepada keluarga dan anak2 memang sangat ketara! Nak cerita pun susah, kena cuba sendiri! Insyallah memang takkan rugi terutamanya bila kita utamakan keluarga dan rumah sebagai tempat yang sepatutnya selamat untuk…

Translate ┬╗